Hertz, trainingen voor wetenschappers – doelgerichte, effectieve trainingsprogramma’s en workshops

Om wetenschappers te helpen effectiever en met meer plezier te werken en samen te werken, heeft Hertz, trainingen voor wetenschappers speciaal voor hen trainingen ontwikkeld. Ze zijn doelgericht, informeel en we bieden een grote diversiteit in werkvormen.

informatie Hertz, trainingen voor wetenschappers

Als deelnemer doe je vooral praktische oefeningen en je krijgt daarop persoonlijke feedback. Na afloop van de training heb je nieuwe handvatten gekregen voor je dagelijkse praktijk. We werken uitsluitend met senior-trainers die zelf als wetenschapper hebben gewerkt of al jarenlang trainingen voor hen hebben verzorgd.

 

Hertz, trainingen voor wetenschappers - dagvoorzitter conferentiesBrigitte Hertz heeft meer dan 20 jaar ervaring met het opzetten van onderwijsprogramma’s, het organiseren van conferenties en symposia. Ze denkt en werkt graag met u mee om een congres op een effectieve en originele manier vorm te geven en zit graag de ‘heidag’ van uw afdeling voor.
Kernwoorden: duidelijke doelen en resultaten, creatieve invalshoeken, prettige atmosfeer en gebruik van origineel materiaal

 

“Mede namens de groep wil ik Hertz, trainingen voor wetenschappers opnieuw hartelijk danken voor een waardevolle, leerzame en leuke training. Van iedereen hebben wij positieve berichten gehoord. Zoals je hebt gezien in de evaluatieformulieren is de training hoog gewaardeerd. Wij hebben veel geleerd van je ervaring. Waar andere soft skill trainingen soms blijven hangen op een wat abstracter niveau of niet genoeg (praktische tips) toevoegen aan bestaande kennis, was jouw benadering heel toegepast, vernieuwend en bleef het boeien. Voor een ieder had je op maat gesneden tips en inzichten, van net begonnen tot bijna klaar met het onderzoek. En dat alles in een prettige sfeer. Kortom, veel dank.”