Hertz

Wij zijn jarig!

We bestaan 20 jaar! En dat vieren we met onze opdrachtgevers en cursisten. In 2020 trakteren we bijna elke maand op een gratis workshop en we geven door het jaar heen veel gratis boeken en goodiebags weg. We gaan interessante video’s delen en we laten onze trainers en cursisten aan het woord over hun ervaringen. Houd deze site en onze nieuwsbrief in de gaten. Nog geen nieuwsbrief? Abonneer je hieronder.

Winnaars gratis schrijfgroep-poloshirts

Een aantal mensen die geïnteresseerd zijn in of hebben deelgenomen aan een van onze online Writing Support Groups, hebben we blij kunnen maken met een prachtig shirt.

 

Wat wetenschappers leuk maakt 

Ellis

Wetenschappers pakken feedback snel op, waardoor je in korte tijd veel met ze kan bereiken.” 

Marline

Ik hou van leergierige mensen en zie graag kwartjes vallen hoe je je werk net iets praktischer, effectiever en vooral leuker kunt maken.

Daniel

“Wetenschappers zijn altijd bereid om iets nieuws te leren en altijd flexibel en capabel genoeg om dat ook te kúnnen. Het is voor mij een absolute eer om te werken met de grootse geesten die de Nederlandse en Europese wetenschappelijke wereld rijk is.”

Pauline

“Ik vind onderzoek te gek en er wordt zo veel moois onderzocht waar ik oprecht heel erg in geïnteresseerd ben. En daarnaast gaat het werk van acteur over communicatie.
Hoe fijn is het dan dat ik als trainingsacteur kan bijdragen dat al dat mooie onderzoek zo naar buiten komt dat niemand er omheen kan, of dat de deelnemers door onze training handvatten krijgen hoe om te gaan met die lastige promovendus die misschien helemaal niet zo lastig blijft te zijn als je hem anders benadert.”

Annemart

Bij wetenschappers zie ik vaak de gedrevenheid, de analytische vaardigheden en het enthousiasme om te vinden wat werkt voor hèn.

Jeanine

“Wetenschappers willen eigenlijk altijd wel iets leren, ze zijn nieuwsgierig en actieve denkers. Ze delen hun kennis graag, dus er komt vaak veel uit de groep waar andere deelnemers iets aan hebben.”

Lennart

“Ik vind het belangrijk om wetenschappers te trainen omdat het maatschappelijk debat over belangrijke onderwerpen meestal wordt gevoerd in de media, volgens de daar geldende regels en logica, die zelden aansluiten bij de wereld van de wetenschap, waar nuance en jargon de inhoud vaak vertroebelen.”

Blogs

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.