Coaching

Sommige vragen of leerdoelen vragen om een individuele aanpak. Met coaching richten wij ons zowel op persoonlijke groei als op loopbaanvragen. In de gesprekken is alle ruimte voor uw persoonlijke proces. Vragen die bij coaching aan de orde kunnen komen zijn bijvoorbeeld: Hoe functioneer ik beter in mijn team? Hoe ga ik om met conflict? Hoe communiceer ik effectief en met plezier? Welke richting wil ik op? Hoe creëer ik meer balans tussen mijn werk en persoonlijke leven? De wetenschap kent specifieke loopbaandilemma’s waarmee de coaches ruime ervaring hebben.
U kunt kiezen voor een traject op maat bij één van onderstaande coaches. Zij zijn allen in en rond Amsterdam gevestigd. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Anouk Bogers

Anouk Bogers werkte ruim 10 jaar bij de UvA als coach, trainer en loopbaanadviseur. Door deze combinatie heeft zij goed voeling met wat wetenschappers op hun pad tegen kunnen komen. Naast haar werk als trainer-coach leidt ze als huisartsen op in hun professionele houding en communicatie. Haar expertise ligt op het gebied van loopbaanbegeleiding, communicatie en beroepsattitude.

TINEKE WILLEMSEN

Tineke Willemsen is emeritus hoogleraar ‘Psychologie, werk en gender’. Ze heeft voor verschillende universiteiten gewerkt, waaronder als ombudsvrouw voor de Universiteit Leiden, en is ex-bestuurslid van het Landelijk Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren. Zij coacht vrouwelijke wetenschappers en geeft workshops over Netwerken.

Caroline Rehbach

Caroline RehbachCaroline Rehbach is Arbeid & Organisatiepsycholoog en is ruim 15 jaar gespecialiseerd in het trainen en coachen van mensen, met expertise op het terrein van talent en loopbaanontwikkeling, stress en persoonlijke presentatie. Caroline is gecertificeerd coach bij de International Coach Federation (ICF).