Hertz, trainingen voor wetenschappers – effectieve trainingsprogramma’s en workshops

Ons bureau heeft al bijna 20 jaar ervaring met het organiseren van trainingen voor wetenschappers. We helpen wetenschappers om effectiever en met meer plezier te werken en samen te werken. Onze trainingen zijn doelgericht, informeel en we bieden een grote diversiteit in werkvormen.

We hebben een team van zeer ervaren trainers die zelf als wetenschapper hebben gewerkt en al  jaren trainingen voor wetenschappers verzorgen.

Vertel het me en ik zal het vergeten.
Laat het me zien en ik zal het onthouden.
Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.

Deze uitspraak vormt voor ons de leidraad. Onze programma’s  gaan vooral uit van praktijkoefeningen; de cursisten leren door opdrachten te doen, daar persoonlijke feedback op te krijgen en vervolgens het nieuw geleerde gedrag toe te passen in de werksituatie.

In de hele training is aandacht voor persoonlijke leerdoelen en bieden wij de ruimte voor het uitwisselen van ervaringen.

“Mede namens de groep wil ik Hertz, trainingen voor wetenschappers opnieuw hartelijk danken voor een waardevolle, leerzame en leuke training. Van iedereen hebben wij positieve berichten gehoord. Zoals je hebt gezien in de evaluatieformulieren is de training hoog gewaardeerd. Wij hebben veel geleerd van je ervaring. Waar andere soft skill trainingen soms blijven hangen op een wat abstracter niveau of niet genoeg (praktische tips) toevoegen aan bestaande kennis, was jouw benadering heel toegepast, vernieuwend en bleef het boeien. Voor een ieder had je op maat gesneden tips en inzichten, van net begonnen tot bijna klaar met het onderzoek. En dat alles in een prettige sfeer. Kortom, veel dank.”