Professioneel presenteren met PowerPoint – Durf in de spotlight te staan

Powerpoint - Durf in de spotlight te staanEen goede presentatie staat of valt met een presentator die een enthousiast verhaal vertelt en echt contact maakt met het publiek. Maar het is best spannend om al die ogen op je gericht te hebben en het is handig om PowerPoint slides als afleiding voor het publiek en als ondersteuning voor je zelf te gebruiken; als een soort spiekbrief.

In deze workshop leer je hoe je veel beter kunt gaan presenteren, door een goed verhaal te hebben en echt contact met je publiek te maken. We bespreken hoe je op een andere manier je zenuwen de baas kan zijn en hoe je PowerPoint alleen gebruikt om beelden te laten zien die je presentatie verduidelijken.  We doen dat met veel gemakkelijke opdrachtjes.

De workshop is bedoeld voor wetenschappers die al ervaring hebben met PowerPoint presentaties en daar meer impact mee willen hebben.

Deze workshop laat zich goed combineren met Professioneel presenteren met  PowerPoint – Beter beeldgebruik tot een workshop van een hele dag.