Trainingen en Workshops

 

Al onze trainingen zijn speciaal voor wetenschappers ontwikkeld. Ze variëren van korte workshops van een paar uur, tot meerdaagse trainingen met een combinatie van onderwerpen zoals bij de trainingen ‘Succesvol Promoveren’ en ‘Begeleiden van Promovendi’. De inhoud van de training kan aangepast worden voor een specifieke doelgroep; een training voor promovendi krijgt andere accenten dan een training voor postdocs of hoogleraren. We hebben ervaring met wetenschappers uit alle verschillende disciplines en met verschillende culturele achtergronden.
Bij alle programma’s ligt de nadruk op praktijkoefeningen met persoonlijke feedback. We werken daarom het liefst met groepen van 5 tot maximaal 12 deelnemers, maar u kunt ook op individuele basis een afspraak maken. Alle trainingen geven we ook in het Engels.

Onze workshops zijn bedoeld om in korte tijd kennis te maken met een thema en daar enige praktische ervaring mee op te doen. De workshops zijn uitstekend in te plannen op symposia en congressen, om naast de gebruikelijke presentaties en discussies een praktisch element toe te voegen. We kunnen daarbij rekening houden met het thema van de bijeenkomst. Aan sommige workshops kunnen grotere groepen (maximaal 20) in één keer meedoen, afhankelijk van de leerambities. We kunnen uiteraard meerdere workshops in parallelle sessies tegelijkertijd aanbieden. Alle workshops kunnen ook in het Engels gegeven worden.
Op verzoek denken en werken we graag mee met de vormgeving van de dag (zie ook Congressen/Evaluatiedagen).