FOCUS & BALANS voor senior wetenschappers

Focus & Balans2Je bent hoogleraar of UHD aan een universiteit en je hebt behoefte om te reflecteren op je drukke agenda met veel vergaderingen, onderwijs, het schrijven van subsidie-aanvragen en het begeleiden van anderen. Je vraagt je af wanneer je zelf weer eens tijd krijgt om in je onderzoek te duiken en je zou ook een betere balans willen tussen je werk en je privé leven. Je bent benieuwd hoe anderen in jouw positie dat aanpakken.

De training Focus & Balans biedt je een uniek traject waarin je je persoonlijke drijfveren en kwaliteiten onderzoekt en aan de slag gaat met jouw visie. Als eindresultaat weet je wat je wilt en hoe je dat gaat bereiken.
Via creatieve en verrassende opdrachten, zelfreflectie, intervisie met anderen en individuele coaching, ontwikkel je een persoonlijke strategie waarvan je nog jaren plezier hebt.

Focus & Balans1Voor wie en door wie?

De cursus is bedoeld voor hoogleraren en universitair hoofddocenten en staat onder leiding van de ervaren trainers Brigitte Hertz en Jeanine de Bruin. Zij geven ruim vijftien jaar trainingen aan hoogleraren, UHD’s, UD’s postdocs en promovendi uit alle verschillende disciplines. Je werkt in een kleine groep van zes tot acht deelnemers.