Presenteren voor een subsidieaanvraag

subsidie aanvraagIn deze masterclass oefen je de presentatie voor een subsidieaanvraag bij NWO, ERC of een andere subsidieverlener. De presentatie moet zowel diepgang hebben als begrijpelijk zijn voor leden van de commissie die niet werkzaam zijn in hetzelfde vakgebied. We besteden aandacht aan de opbouw van de presentatie, een sterk begin en einde en een heldere kernboodschap. Bij het gebruik van een PowerPoint presentatie kijken we nauwkeurig naar de effectiviteit van de individuele slides. Daarnaast letten we op alle factoren die voor een krachtige persoonlijke indruk zorgen, zoals houding, stemgebruik en contact met het publiek.  Deze masterclass organiseren we op aanvraag voor een groep. Ook kunnen we een individuele coachingsessie verzorgen.

Check de website van Dr. PPT voor nuttige wetenschappelijke artikelen en tips over het gebruik van PowerPoint bij wetenschappelijke presentaties. 

 

Testimonial

De Vidi training hielp veel! En uit inside info begreep ik later dat ik voor het interview 3e was gerankt, na de presentatie en het interview was ik 1e. Dus de presentatie was goed ontvangen en je feedback was heel nuttig.