Hertz

Trainingen voor promovendi en postdocs

Voor promovendi in hun eerste tot en met laatste jaar hebben we een breed aanbod van trainingen, variërend van Presenteren en Pitchen van onderzoek tot Projectmanagement. Er zijn trainingen voor kleinere groepen (alle trainingen) tot en met groepen van 25 deelnemers (Onderhandelen, Netwerken, Pitchen van Onderzoek).
We zijn bij diverse succesvolle Marie Curie / ITN aanvragen betrokken geweest.

Mede namens de groep wil ik Hertz, trainingen voor wetenschappers opnieuw hartelijk danken voor een waardevolle, leerzame en leuke training. Van iedereen hebben wij positieve berichten gehoord. Zoals je hebt gezien in de evaluatieformulieren is de training hoog gewaardeerd. Wij hebben veel geleerd van je ervaring. Waar andere soft skill trainingen soms blijven hangen op een wat abstracter niveau of niet genoeg (praktische tips) toevoegen aan bestaande kennis, was jouw benadering heel toegepast, vernieuwend en bleef het boeien. Voor een ieder had je op maat gesneden tips en inzichten, van net begonnen tot bijna klaar met het onderzoek. En dat alles in een prettige sfeer. Kortom, veel dank.

Promovendus, Universiteit Leiden

Geïnteresseerd in een cursus?

Mocht je in bovenstaand aanbod niet precies vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.