Hertz

Trainingen voor U(H)D en HGL

Als wetenschapper maak je vooral carrière door goed onderzoek te doen. Gaandeweg krijg je vaak een meer leidinggevende rol. Je zet als leidinggevende nog niet bewust verschillende strategieën of communicatiestijlen in. Je bent benieuwd hoe anderen dat aanpakken. Via creatieve en verrassende opdrachten, zelfreflectie en intervisie, ontwikkel je met behulp van onze trainingen een persoonlijke strategie waarvan je nog jaren plezier hebt.
Ook individuele coaching behoort tot de mogelijkheden.

Bedankt voor de voortreffelijke cursus ‘Begeleiden van Promovendi’. De cursus biedt een goede combinatie van groepswerk, innovatieve opdrachten, persoonlijke feedback, en ruimte voor reflectie. Ik heb met plezier gereflecteerd op mijn begeleidingsstijl en nieuwe inzichten verworven die verder strekken dan begeleiding van studenten. (…..) De praktijk-gerichtheid van de cursus maakt dat ik al veel verschillende technieken en inzichten heb kunnen toepassen in mijn dagelijkse werk. 

UHD, Rijksuniversiteit Groningen

Geïnteresseerd in een cursus?

Mocht je in bovenstaand aanbod niet precies vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.